Raaka-aineet

Pääraaka-aineina saippuoissamme ovat puhtaat ja korkealaatuiset rasvat ja öljyt. Käytämme kotimaista rypsiöljyä, joka todetusti vetää vertoja oliiviöljylle myös saippuanvalmistuksessa. Lisäksi käytämme luomukookosrasvaa, sademetsäystävällistä luomupalmuöljyä Kolumbiasta (http://www.cifamar.com/en), pehmentävää ja ravitsevaa kaakaovoita sekä manteliöljyä. Kotimainen hampunsiemenöljy syntyy elintarvikelaatuisen hamppuöljyn valmistuksessa sivutuotteena. Valmistamme myös saippuasarjaa, jossa käytämme perusraaka-aineena perinteistä oliiviöljyä.

Tuoksuina käytämme pääosin eteerisiä öljyjä. Kehitämme tuoksuvalikoimaamme jatkuvasti. Meiltä löydät myös hajusteettomia saippuoita, jos et pidä tuoksuista tai et pysty käyttämään hajustettuja tuotteita. Joissakin saippuoissa käytämme synteettisiä tuoksuöljyjä.

Väreinä käytämme mahdollisuuksien mukaan luonnosta saatavia väriaineita (esim. luomuporkkanamehua, kahvia, ultramariinia, oksideja), mutta koska luontaisten väriaineiden skaala on melko suppea, käytämme joskus myös muita väriaineita.

Yli 70% tuotteistamme on luonnonkosmetiikkaa.

Tuotteissamme on kattava valmistusaineluettelo, jossa valmistusaineet on ilmoitettu paljousjärjestyksessä.

Luonnosta saatavat tuoksut ja värit muuttuvat jonkin verran tuotteen iän myötä, joten säilytettäessä pitkään saippuasi väri saattaa haalistua tai tuoksu miedontua. Tämä kuuluu luontaisten väri- ja tuoksuaineiden luonteeseen. Värit ja tuoksut saattavat hieman vaihdella myös valmistuserittäin.